Friday, November 12, 2010

What Do I Remember About Them For The First Time We Met... Chapter 2

Hello2~ hehehe... mari2 sambung berceloteh... malas nk wat introduction dah sal entry ni, kalau xpaham gak, sile buat2 paham, hehehe, xde la, sile g entry b4 ni k rakan2~~~

7. Alif Rahimi
First2 dulu memang xcam sgt alep ni... tp boleh jd kenal sbb ade budak pompuan grup die time kem keep panggil die "oi, budak kaki size 5!"... hahahahha.... please dont imagine his feet... hehehe..


8. Amir Akmal
First kenal time MHS.. Time game ape ntah, explorance ke ape ntah... xingt la bende 3 4 thn lepas... Time tu ktorg kene minum air F&N Oren yg dtambah dgn biskut Hup Seng.l.. Yucks! Rase die boleh blah lagi la time biskut tu keras, tp bile da lembik Yucks again!... Yang peliknye, Amir ni minum sampai 2 kali kot! wow! hehe


9. Arsyamimi Mohamed
"Name pelik giler. Indian ke ape die ni"
Tu la first expression aku time aku dgr name die dpanggil dlm kuliah time matrix.. Haha... Then, perasan die or should i say im started to get annoy with her time kat bilik TV blok B3, KMPP.. Malam tu ktorg tgk ABPBH (Anugerah Bintang Popular Berita Harian, time kasih..), then azan isyak, ade ke ptt die suruh org slowkan tv even die plg dekat ngn tv.. Huh! Nyampah tau time tu! hehe... Tp skrg xlagi... hehehe.. Mungkin dulu xsuke die kat matrix sbb xkenal sgt kot... Ouh, im such a girl..Tapi skrg, die mmg member2 sekeliling aku yg baek... U rock Dyno Girls! hahaha

See, ayu kan?.... Jangan tertipu dgn gamba.. hehe

10. Asri
First impression nmpak die....
Kurusnya mamat ni.... erm, adakah die...............? hehe

11. Azad Anugerah
Kenal die dlm kelas IE (Introduction to Engineering), antara org2 yg duduk depan... Muke nk baik je, tp die mmg baik pon... hehehehe....

12. Azwan Azim a.k.a Ajim
Budak PTS yang Forecast... OMG! Mude 2 thn kot dr dak2 batch aku... heh... Waktu first year dulu selalu terkonfius die ngn Kumie! hehehe


13. Azwan Kifli a.k.a Juwe
Xingt la time first time kenal die... hikhik....
p/s- aku xtau nape aku xde gamba Juwe... hehehe... So, boleh usha fesbuk die.....

14. Dzarieff
Member of my first grup kat UTM ni, Grup IE.... Boleh la jugak add die kat fesbuk die.. 

15. Engku Hisyam Engku Jaafar a.k.a Kucang
Same la gak cam Dzarieff, kenal time Grup IE... Nice guy actually... Dgr name die cm, 
"Sedapnye name budak2 kelas aku... heh"

16. Engku Irwan
Senyap dlm kelas, luar kelas, xtau la kan.... hehehe.... Same la cm dzarieff n kucang, kenal time grup IE gak... heh

17. Fadzril Syafiq
Tak kenal sgt time first year sbb die budak sn len.. Tapi die ade 1 gaye presentation yg unik... Hahahhaa.... Shhh, xleh gtau nnti fadzril marah, kalau nk tau, g tnye die sendiri.. Tapi sekarang rasenye da xde da gaye tu... hehe....
 Ni time die xde rambut, u guys should see Fadzril versi afro... hehe

18. Fakhrul Rafhan 
First perasan die time MHS, muke cam member aku punye crush time kat maktab dulu.. Awal2 dulu nmpk cm die kawan ngn Aman... N dalam hati, 
"abis la rosak dak tu kawan ngn Aman" 
Tapi tu dulu la k!
 
19. Ilyas Ibrahim
Budak suke pakai bj SPE... Ala yg kaler itam tu... hehe... Xde la bercakap ngn die, emmm, smpai 3 sem kot cmtu... Manusia plg pandai ar dlm kelas, n mmg suke dok depan!!!
Gamba plg comel aku bg kau Liyas.. Hambek! Hahaha... Siap edit bg licin lg.... hehe

20. Izam Ikhwan
Emmmmmm, kenal sbb tgn die besar n slalu kene anjing ngn afy time first year.... Ni link FB die... Sile la add ye....

Emm, nk rehat jap boleh? Mau mengusha well completion lak.... hehehe.... Sambung jap lg k! love n peace!
Lurve It? Like It!

5 tulis-tulis:

eeqa~ said...

EHEM! tang fakhrul rafhan tuh macam ade lack info sikit jer? ngeh ngeh ngeh.. :P

echasuzrin said...

hikhik......
aku rase part sume org pon lack of info... (ecece, ayat artis... praktis2!) hehehe

kIcAp... said...

i likeee dat pix..ngeh2..

echasuzrin said...

hahaha... aku letak gmba die yg mane2 pon kau suke... hehehe

Anonymous said...

testing2~