Wednesday, November 3, 2010

Mkn2 Di Malay Village

Sbelum aku start mendownload gamba2 aku lepaking di Malay Village JB, aku nk ckp yg entry ni xmeniru sesiape ok... hehehe...

Malay Village ni bg aku environmentnye sgt best, aman damai, mknn pon stkt yg aku mkn ok je, sedap, especially steak n dim sum die... Marvelous!!! Untuk sesape yg teringin nk mengusha tempat ni, die terletak area2 Kipmart, odw g AEON Bukit Indah... Gamba2 ni aku da post kat fb, tp nk post gak kat sini... hehe...




 Tengok la muke aku yg bahagie dpn mknn.. hehe




 The food was lovely and nice..




 Kami mmg akan sampai sini lg! MMG!!!
Lurve It? Like It!

2 tulis-tulis:

Lady-G said...

best kn..dh la view die lawa...mmg mcm dok village..modern village..hehe

echasuzrin said...

tau xpe... harga die pon ok je... abg waiter tu pon kacak... ahaks. hahaha