Saturday, November 27, 2010

"Huuuuuuuuyyoooooooooo" bak kate cEro

Nak share skit something yg menarik, something yg korang leh tetibe terkeluar bijik mate sambil berkate Huuuuyoooooo.... Aku dpt ni pon dr blog en cEro yang best!... Tapi aku tepek result je kat sini... kalau anda2 sume mau try, n dinasihatkan utk try dlm keadaan jari yg tidak letih, sila la ke blog en cEro lg.... Sila2, perhatikan gamba dbawah ni! Dan lepas bermain, sila berkata Huuuuuuuuuyooooooooooo!


Actually segitiga ni mule2 sume huruf 'A'... Aku dgn bangganye mencabar diri aku utk tukar kepada 'ELLISA'... Nampak x? hehehe.... Selamat mencube ye anda-anda sume!!!!!Lurve It? Like It!

4 tulis-tulis:

Ari said...

Sakit mata aku la gile!

Anyway, Huyoooooooooooooooooo!!!

echasuzrin said...

hahahaha.... huuuuuyoo.... kau da berjaye buat ke?

Ari said...

Mestilah dah berjaya ok! Tapi tak koser aku nak post kat blog.. dah malam sangat pastu cam mengantuk. huhu!

echasuzrin said...

terkeluar x bijik mate? haha