Saturday, July 24, 2010

Nak hp baru..

Gara2 tensen yg amat sgt pg td, mmg nset aku jd mangse ah...
Pe lg kalau bukan campak nset aku tu dgn sepenuh ati... Hehehee....
Cmpak ke mane?
Ke lantai...........
haaaa, xpasal2 terburai kan....
Pdn muke....
Pastu bile da ade keinsafan, aku pon bhajat la nk cantumkan blk nset aku tu....
Aku pon bgn dr katil, nk g kutip, then tetibe, aku hnye mampu melihat, sbb saki baki nset yg tggal hanyelah bateri, housing depan n belakang....
Mane isi perutnye??????
Penat la aku menonggeng sana sini dok mencari...
mmg xjmpe!
waaa! rase nyesal gile lak kan....
huhu......
Walaupon hnye nset picisan, tp aku ttp syg... hehehe...
Da kecewe tu, membe aku yg br mndapat elaun dgn byknye ajak g angsana, beli nset...
Aku pon xpk pnjg la, trus meloncat2 nk ikut...
Mane tau leh sangkut ngn memane nset yg murah kn...
N skali lg aku kecewe, xde nset murah yg best!
Demand? Ye sy!
hehehe...
But still, aku nk cr isi perut nset aku tu dlm bilik...
It must be somewhere~
huhu....
So kepade rkn2 ku, jgn contact no celcom aku wat mase ni k...
Ade voice mail je akan jwb...
hehehehe...

K, moralnye jgn cmpak nset..
Jap, cmpak nset boleh, tp jgn lupe tgk kat mane korg cmpak nset tu...
hahahahah....

Take Care~
Lurve It? Like It!

1 tulis-tulis:

eeqa~ said...

iye.ko memang demand. ilang enset murah tp nak bli baru gaya touchscreen. heh