Friday, July 23, 2010

Anda Suke Bc Remaja?


Hippie! 
Korg suke mjlh REMAJA x??
Aku sgt suke... mmg xpng tggal setiap isu..
Kalau setiap 1hb n 15hb, nmpk je magz ni trus smbar, xmkn pon xpe, hehe...
so, ni nk tunjuk skit my collection og dis magz... Ni br skit tau....
Ade satu rak lg kat umah...
Hehehe...


Byk x? Byk x?
(ps, remaja xmau bg kredit ke? hehe)

Utk sesape yg xpnh bc remaje (kalau ade la, mugkin sorg due je), magz ni sgt best sbb byk cite sal pompuan, kecantikan, kesihatan, sex education, fesyen, dan mcm2 lg... Bab Hero pon ade tau, mmg kacak2 mereka ni.. Hahaha....

Tp skrg ni remaje cm da x best skit sbb content die still ok, but cover die, especially dewi remaje, pakaian, masyaAllah, sgt menjolok mate...
Bygkan la, nk buat konsep ala2 teachers day, tp mak aih, bj ketat, skirt pendek nk mampos...
hope remaje amik tau la kes2 sensitip ni... Ini msia ok, jgn tiru magz antarabangsa lak....
Heeee, jgn terase k, cdgn je ni...

Shahir And Adira as cover artist isu BARU??!!!!!

Yup, dorg jd cover remaje lak kali ni.....


This isu aku beli terlambat skit... Hehehe....
Br arini nk bace.....

Sape2 yg xbeli lg isu 15 July ni, pg beli skrg! Hehehe

daaa, mau lyn remaje jap!Lurve It? Like It!

3 tulis-tulis:

Ari said...

Kenapa saya tak beli Remaja...

1. Sebab isu dia repeatedly kuar.
2. Sebab tak menepati kehendak aku dalam sesebuah majalah kesukaan aku.

Lastly...

3. SEBAB ELLISA RAJIN BELI MAKANYA AKU TUMPANG BACA JEEE!! :)

echasuzrin said...

hahaha...
yup, issue die kinda repeadted, n care die kupas pon are exactly same.. hehehe...

ye2, aku mmg tukang beli remaje...
kau kan tukang beli dara.com... hahaa

echasuzrin said...

repeated*