Tuesday, July 20, 2010

Cinta Dyno #1 ~ Part 1

2004

Aish, asal berdebar lak nk masuk kelas ni. Hurm, ni sume pasal hal semalam la ni. Ade ke patut si minah kepoh ni dok kecoh2 aku suke die. Ish, malu siot. Come on la, ni bukan sekolah bese2, sekolah ni martabat tinggi (eceh!), sekolah agama kot. Nk bising2 aku suke die lak. Mmg la aku ske die, tp xmo ar kecoh2. Secret Admire tau. Kau pompuan, tau ke secret admire tu ape? Ha, kan da kasar bahase. Hish! Damn! die odw masuk kelas la. Tetibe rase merah je muke kan....
heeee.. Hurm, nk wat cmne, first time kot aku suke org. Terase cm best lak usha2 org ni, tp si minah songkek tu g bising2 lak. Geram tol. Ala, die dok belakang lak, susah la nk usha cmni... hurm... Xpe la, aku pon nk blah da dr sini, wat pe nk pk byk2 lg.. Hurm, tpkan rase cm berat hati lak nk tggalkan sekolah ni.. Kalau xkuar, aku yg xtahan skul sini, kalau kuar, xdpt jmpe mamat tu lg.. Cmne ea? Em, xnk lost contact ngn die, pe kate aku wat gaye2 old skul, SURAT CINTA!!!!! Hahahaha...


Assalamualaikum w.b.t (Dlm jawi k)
Weyh, hope kau kenal sape aku, xkenal pon xpe. Aku xtau ar nk tulis ape, just nk ckp, aku nk blah dr skul ni mggu depan. Thankz ar kalau kau ade tolong aku ke ape. Hope x lost contact k..
Gud Luck for SPM..

Your sincerely,
Aimy

Yeah, lege sudah, surat tu da smpai kat die, cuak jugak takut la kalau die buang ke ape... Then, suddenly esok nye dlm kelas, time rehat, kul 10.23 pagi (Waah! accurate! hehehe), minah kepoh tu dtg kat aku, 
MS    : weyh aimy, Khairy pggil kau la kat bwh... 
HAAAAAAA????!!!!!! OMG!!!!!!!!! tu dlm hati je, tp aku kan cool, 
AKU : Yeke, nk wat pe?
MS    : Ntah. G je la jmpe die, katr bwh tangge tu..
Ah! Malasnye, da la si minah kepoh ni yg tau.. Ish, mls tol kaki nk gerak, tp TERINGIN nk jmpe die!
Xnk la pg... MALU2..

AKU  : Asal weyh, mau jmpe aku? (HAHA, at last aku turun jmpe gak kan)
KHAI : Em, asal nk pindah sekolah? 
AKU  : Family suruh.
KHAI : Ow, yeke, em, thankz ar surat kau tu. Gud Luck jugak..
ISH, jgn ar ckp sal surat cinta I tu, malu la I..
AKU  : Thankz, em, cikgu masuk kelas da la, bye..

HEE, rase nk lompat2 kegembiraan! hehe
Jom2 senyum sengsorang dlm kelas...
Dan, dr situ la bermulenye detik percintaan antara KHAI n AIMY....

 Cik Aimy

To Be Continue..........

p/s- MS = Minah Senget
Lurve It? Like It!

1 tulis-tulis:

eeqa~ said...

hoi manada kisah cinta lah gile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!