Saturday, July 24, 2010

Facebook Oh Facebook... Deactive Already...

Aku da deactive acc fb aku wat sementara waktu.. Aku pon xtau smpai bile, maybe smpai hati aku btol2 terubat kot... Bukan sbb ade org stalk ke, wat sexual harrassment ke, org ugut2 aku ke, tidak... Bukan sume tu... Bak kate member aku, aku try menjauhkan diri, try nk avoid org..
Tak, tak, aku x try nk avoid org, aku just try nk avoid some1.. And aku mmg blom cukup kuat nk bhadapan dgn die, nk tgk muke die, nk tgk all his activities coming up in my Fb Home page.. Not strong enough, yet....
Tp xlame, after aku btol2 da ok, then i'll active back my acc..
Aku harap die xcontact aku lgsung, or even trying to... Cuz, u put the fullstop to our relationship, U have no right to contact me afterward! 
And not only fb, I already delete u from my contact list in ym, and my only nset yg ade no kau pon da ilang..
So, idup baik2 ye~
Im happy for u~
Ingt aku ckp, jgn bg harapan palsu kat org len lg, aku da tgo kau kan b4 ni, jgn buat lg k....
Thats all from me, yg aku xsempat nk ckp kat kau...
Happy n glad knowing u, kenal kau selame 3 bulan sgt best actually...
Pasal ape yg kau ckp, aku ni member plg rapat kau, aku just harap kau xpenah ckp bende tu, tarik blk la if kau xmaksudkan bende tu...
But really, thankz a lot...

I'll miss u fb and u, Mr. M....

Lurve It? Like It!

0 tulis-tulis: