Friday, January 28, 2011

Tag Dari Amoi 2~Gambar Tak Nampak Muke Paling Cool~

satu.kosong.empat


Disebabkan cik Teeqa da tag aku, aku buat la jugak tag die ni.... Tapi bile pk2 blk, xsesuai lak nk dijadikan gamba masuk contest ni.... So, contest tu next time aku buat yer.... hehehehehe...... Jadi CIk Amoi, saksikan gambar tak nampak mukaku plg cool skali.....

Jeng





Jeng





Jeng






















Hik2, Jgn marah ea~
Lurve It? Like It!

4 tulis-tulis:

En Jay said...

kalau ni contest wa bikin, lu no.3..
amcam? heh

echasuzrin said...

@En Jay bis tu sape no 1???? breakdance ka? hahahaha

En Jay said...

sudah tentu la wa, breakdance kalo ada nasib no.2 je

echasuzrin said...

@En Jay hahahaha..... gamba kau ganas abis la??? hahahaha