Saturday, January 29, 2011

"CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !"

satu.kosong.enam

Mari2, sume DEKAAAAAAAAAAAAAT............ Hehehehe......

Ok, ini second contest sy yg ke-2... Sudah kene tag dgn itu Mak Cik Ina... Hehehe... ..

Sebelum sy memaparkan pic itam putih sy yg mmg COOL abis tu, meh sy berterime kasih skit kat Cik Si Gadis Bermata Coklat sbb dah organize contest yg kuwl ini....



Boleh click pic itam putih yg cool ni utk ke page berkenaan k~

And, dgr2 cite die nk bg 100ringgit kepade pemenang! Waaaah, byk tu! Hehehe....
And kalau menang, sy nk beli MP3 Player yg letak dlm kete tu dlm 3 bijik! Hehehe....
 1 untuk kete kancil sy yg dah rosak radio,
1 untuk kete avanza kawan sy yg selalu ilang frekuensi radio,
1 untuk kete wira papa sy yg selalu pasang muzik fm.. 

Jd, cik mata coklat, pilih la sy ye! Hehehe......

Ini die gamba hitam putih paling COOL! 


Ini gambar time melancong ke Melaka.... With 2 of my besties.....

And, the luckiest five are :

http://dynokuatmakan.blogspot.com
http://eeqa1988.blogspot.com
http://aryanawilliams21.blogspot.com
http://idea-mix.blogspot.com
http://pinky-sensei.blogspot.com


Rakan2 blogger yg dicintai, mari la join... Adiah boleh pilih sendiri tau!!!! Hehehe

Sekian


Lurve It? Like It!

10 tulis-tulis:

En Jay said...

wa xjoin sbb nak bg lu dpat no.1..
bleh? hahaha

echasuzrin said...

@En Jay hahahaha... alsan kau >> fair enuff.. hehehe

momok bak kate mael !!! said...

macik syg .. nape kne de artis teselit kt blkg tu .. addoooiii !! huhuhuhuhu ~

echasuzrin said...

@momok bak kate mael !!! ape momok bak kate mael???? hahaha artis mane?

eeqa~ said...

haha! artis!

ohoiy! zai cengelat.. blah r lu..
weyh! confuse ah nak bg pic man a1. hoho

echasuzrin said...

@eeqa~ artis xfeymes... org xpasan pon.... hahahahaha...... gambar kau yg plg cool la, gmba tunjuk langit ke... hahahah

momok bak kate mael !!! said...

ko tny lah cik eeqa tu nape bodyguard die pggl aku momok .. tah2 pape .. hahaha .. mmg lah artis tu x sefeymes abg syah .. hehe

echasuzrin said...

@momok bak kate mael !!! hahaha... aku ingtkan mael azahree... tu yg blur2 tu.... xpe mok , org xkenal... Owh, ckp sal abg syah, die kim salam kat dyno... hahahahaha

En Jay said...

gua lapang malam tadi..

http://idea-mix.blogspot.com/2011/01/jual-beli-traffik.html

menjawab tak? kahkahkah

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)