Thursday, October 21, 2010

Unbelievable! Unexpected! She blocked me!

Xperlu la aku mau ulang ketidakpercayaan aku terhadap sesuatu itu lg, ianya sudah jelas dgn tajuk entry yg sebegitu...
Ye, die blocked aku d fb.. Sgt tidak sangke! Mmg terkejut! Aku  bukan la pompuan hot yg selalu kene blocked ngn awek2 yg jeles kalau rapat ngn bf dorg, aku jugak xpenah jumpe die, aku jugak xpenah gadoh or having any problems with her... Aku ttp xtau kenape die blocked aku! Oh, lupe mau ckp, die seorg gadis  awek kepade member aku yg aku pon xkenal sgt, kenal2 gitu je...
So, disebabkan aku bukan hot, cantik dan mengancam, aku da terpkkan beberapa sbb aku dblocked oleh minah tu.. (oops, sebelum tu ingin aku nyatakan, aku bukan sedey or marah aku dblocked, cume terkesima seketika)..

Sebab-sebab yang terbang2 dlm pale otak aku,

1. Die mungkin bengang ngn aku sbb aku berbalas2 komen ngn bf die kat fb. Perlu dinyatakan, aku xcomment miang2 or nk flirt2 ngn bf die... No No No No No... 


2. Die rase tergugat kalau aku rapat2 ngn balak die sbb ade org kate muke aku same ngn muke die, cume die cute skit la, tp aku cute byk! hahahahaha..


3. Die xsuke aku sbb aku kwn ngn sorg hottie ni, die blogger gak, n pompuan tu ade masalh ngn hottie ni... haaa, dats why la kot... huhu


4. Die mmg stok2 block org yg boleh wat die rase terancam..


5. Aku lg hot dr die..


6. Die xpercaye bf die yg sekadar bertukar pandangan ngn aku... (aku flirt btol2 kang br tau)..


7. Die senget...


8. Die overprotective..


9. Die cemburu buta huruf... huk huk..


10. Die xde keyakinan diri... hua hua..

Kepada Cik @#$%, kalau anda baca, bacalah, aku xkesah, aku tau kau akan bace, sbb kau kan stalker blog aku, sume bende kau tau.... huk huk...

Sorry la kalau bahase aku agak harsh, aku boleh jd lg laser, cume akuu pk, aku member ngn bf kau yg kau xpercaye tu, aku xmau ar die terase lebey sbb kau nnti...

Btw, thankz n aku bukan hadap sgt pon ngn kes block memblock kau tu... GTH!Lurve It? Like It!

11 tulis-tulis:

eeqa~ said...

oh kak? marah gile gile nampak? HAHA!

echasuzrin said...

mane de marah.... kan aku ckp, terkesima seketika..... kalau bukan minah tu pon, akku akan wat entry ni gak... hahaha

luna said...

aku bukan x percaya sayang aku 2..n ak blok ko sbb ak xnak emo2 lagi n slisih paham ngan sayang aku..so kat sini..aku nak jelaskan..aku tak tergugat pun ngan ko..n aku tak salahkan sapa2 pun..yes..aku lah yang salah..sebab over emo..aku dah xde hal ngan kwn ko..cik eeqa..die memang bff sayang aku..so ak ignore dah..n bout yang ko ingat aku jeles ko balas2 komen kt FB ngan sayang aku..hehe..aku tak de jeles tahap dewa pun..tp mmg aku blok ko sbb aku takut ko salah paham kalo ak post benda merepek2 plus..kita mmg bukan kawan pun kn? so..ade effect ke? so..chill la..
n aku baca blog ko..sbb best juga baca blog ko ni..n blog cik eeqa..but this posting really melampau la..n aku rase mmg kena explain kt ko..:)


ps: mmg ko cute lg dari aku :) sincerely..u r cute in my eyes..da~ ^^

khuniee said...

fighting over man? not cool my dear!!!
show off ur sayang@bf = irks me girl!!!
over emotion = huh!!so girly stuff~~

chill girl, nobody want to snatch out ur sayang..
but remember, he going to run away by him self if u still doing this stupid@bull stuff to other girls..

for me, luna = uncool gf!!

luna said...

tq :)

0ooo00ooo0 said...

khuniee=ko pun salu gk emo=girly stuf=u'r also a girl..weeeee~

khuniee said...

luna =innocent girl always made a bad girl look guilty in the end even she started it all..

ooooooooooo = emo kne btmpat..emo in bf stuff = not cool!!

p/s: dont messup with wrong girl!! lame strategy will make drown in HELL...

afroo said...

poyo...

echasuzrin said...

adoi ai, sape lak yg poyo ni.... huhu..

look luna, kte xkenal kan, so aku xrase kau ptt terase yg entry ni sal kau.. and act like showing off ur bf tu agak annoy la kat sini, but i understand women, bese la tu, maybe aku pon akn wat cmtu... Time kasih sbb bace blog aku, appreciate it but kalau kau rase blog ni buat kau terase, sakitkan hati korg, aku nasihatkan jgn bace.. Mungkin aku akn post bende yg buat kau terase even aku xbermaksud pon.. fragile.. and, some more, i think u deal with the wrong person.. Aku senyap je sbb aku xkenal kau... n aku agak xprofessional dgn berbalas harsh comment ngn kau.. sorry im being a bitch here, buts this is who i am...

khunnie n o0o0oo0, thankz for ur comment... really appreciate it... hihi... but sometimes girls act girlie when their girlie part show up.. and how we deal with it is the way we show who we are.

luna said...

ellisa= baiklah..aku minta maaf kt ko..kt kwn2 ko..if ak xde pun prob ngan diorg or ngan ko sendiri..niat ak komen..utk jelaskan hal sbenar..dan xniat nk gedik2 expose or show off..ape2 je korg gelarkan..xpe la..k.. sampai disini..tamat~

khunnie= hmm..a lot of thank you cos judge me even u r not know me at all..and i didn't n will not messup with u.. :)
n i know u just want to protect ur fren..diorg tak salah pun..semua ni salah faham..aku minta maaf kat korang semua..n trima kasih skali lg ngan gelaran2 yg ko berikan.. :)

echasuzrin said...

ok, tq~