Wednesday, October 27, 2010

Bile Rakan-rakan Berblog

Hye Sume....
Aku agak miserable seminggu ni, so utk kurgkan rase emo and sengsara, aku pon dgn yakinnya menukar template blog, dah 2 kali da tukar minggu ni... sonok sbb cantik... (bg aku la cantik)... huhu

Tapi tu bukan ape yg aku nk ckp sbnrnye... Aku nk cite skit sal rakan2 aku yg dah berjinak2 dlm blogging area ni... Seronok sebenarnye kalau ade member2 yg join blog ni.. Cam aku pon, walaupon br je ade blog2 ni, rase mkin seronok nk menulis bile ade member2 sendiri pon tulis blog... Yela, boleh berkongsi2 cerita kan... Kadang2 even member rapat pon kte xtau ape sebenarnye yang dorg pk (point of view in something), then kat dlm blog la kte dpt tau, si A ni suke si B la, die ni benci die ni la, die ni suke berak makan la... N mcm2 lagi... So, kepade rakan2 aku, berblog la anda sekarang, sebelum aku paksa korg berblog... hahahaha.... 

Antara blog member2 rapat aku yg da start berjinak2... (walaupon kekadang aku paksa dorg suh update).... huhu... Free to click ya!

~ Pip's Story by Afifah
~ kiCap.. by Sarah Afandi
Lurve It? Like It!

4 tulis-tulis:

kIcAp... said...

ngeng~~~

echasuzrin said...

i take dat as thank you....
ur welcome... hehehe

eeqa~ said...

schweeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttt nyer template!!!!!!!!!!!!!!1 heee

echasuzrin said...

time kasih... time kasih....