Thursday, December 30, 2010

Malu Tgk Muke Kurus, Zaman Maktab dan Pujaan Hati

Bile usha2 balik album dolu2, mmg malu giler ah! Malu tgk muke sendiri yg kurus... Yela, sekarang kan dah gemuk gedempol, bak kate sorang makhluk tuhan yg kerempeng tu... ^menganjing kuat^....

Korang pon mesti ade gamba2 dulu yg korg xsanggup nk tgk kan... hahahaha... Manusia kan berubah, biasa la tu.. Lagi2 nk tahun baru.. Selamat tahun Baru 2011 Sume!!!!!! ^ah, tetibe nk jerit2^.....


Ouh Ouh Ouh, waktu form 1, innocent giler...



Ini pula time form 4. Jgn salah sangka akuu dlm khemah lelaki ye, sbb mmg pon... hahaha... Time camping PKBM, kongsi khemah ler....


Form 4, 2004

With Miss Azlin, My homeroom teacher.








Bile tgk2 blk gambar time zaman maktab ni kan, teringat pulak pasal pujaan hati sorg ni time maktab.. Hahaha... Sgt puppy love bile dok minat2 la, ape la... Hahaha... So, sape nk tgk pujaan hati aku??! Xde la, ni la member aku time form 4, xde la pujaan sgt, crush aje... Ingt lg bg coklat Cadbury besar time bday die.... EH, xtakut ke awek die serang bile reveal bende ni??? Hahaha... X pon, lgpon itu dulu, skrg xsuke dah.... Nah2, amik gamba die ni.... Heeee

Hehe, En Muz, jgn marah ea aku post gamba ni....



p/s : rindu zaman kurus...
p/s/s : hope dpt jumpe member2 lame blk...
p/s/s/s : tgk2, Aman pon kurus giler dulu... hahaha


Lurve It? Like It!

2 tulis-tulis:

dekkai said...

agak-agak ah cha upload gambar masa sekolah :)) muka sorang-sorang mmg takleh blah :))

echasuzrin said...

@dekkai Hahaha... tau xpe... pasni aku cari lagi gamba time form 1.... hehe