Thursday, June 17, 2010

Kejadian Dlm LRT..

Morning Sume~

Heee, pg ni cm bese nek train ke tmn. bahagia.... Nk dijadikan cite cm tajuk entry kat atas tu, smpai je stsn KL sentral, stsn yg rmai org turun nek (selain masjid jamek ngn kerinchi), ade la sorg minah free hair ni, chubby skit, pendek dr aku pon masuk.. Aku berdiri kat palang2, ala yg bukak2 pintu je nmpak tu, kat citu la... Die pkai tshirt Universiti********, die pon berdiri blakang aku... Ish, xmo rapat lg la pulak kan... Aku pon terase la 'bende' tu cm terkena kena bdn aku.. Aku pe lg, try la gerak ke depan skit, tp ade mamat lak dpn aku, n xde ruang pon...
adeh... Tp boleh la ke depan skiiiiiit, tp tetibe rase lg 'bende' tu... ISH! aku pon pandang minah tu... Die wat bodo je, bukan nk gerak skit ke ape... Pastu terkena lg.. DAMN!... aku pusing tgk die ngn muke emo.. haha...
Pastu smpai next stsn, aku menyelit g tmpat len.... Geram lak ngn minah tu...

Ish, awak tu da la pendek dr aku, barang da la mantap, xpasal2 kene bdn aku kan... Xkan xrase kot 'bende' tu berlaga2 ngn org len.. ISh, aku kalau nek tren ke bas ke, kalau tgn aku terkena bdn org smpai rse haba die pon aku da xselesa.. ni kan pulak 'bende' tu... Ni aku yg pompuan kena, kalau laki, xpasal2 melayan lak.. heeee..... Just utk peringatan, kalau tren rmai org, tarik la handbag ke depan, cover2 skit aset anda tu.. Peringatan ni utk sume org gak... Sayangilah aset n maruah anda ye.... heeee..... Xpasal2 ade laki dpt 'makan' free je...

K, daa~~~~~~ jage diri rakan2....
Lurve It? Like It!

4 tulis-tulis:

eeqa~ said...

lorh.. engat ko nek stim kna 'bende' tuh.haha!

echasuzrin said...

bodo~
pompuan dowh, xkn nk stim2...
geli siall..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

haha..
echa!now i found u!
da ade blog gak ek..
visit my blog too..

http://pinky-sensei.blogspot.com

gila ar..aku xsuke kena 'benda' tuh..ee..meremang dowh!

echasuzrin said...

haaa...
aku tau kau ade blog, tp xsmpat mau follow....
heee, thankz mek na....

tau xpe, mmg la mantap, xyah ar nk gesel2...