Saturday, July 28, 2012

Dia Bukan Milikku.

Bila kita sukakan seseorang, dan dia bukan milk kita, satu benda yg kita selalu kene ingtkn diri kita ialah, "Dia Milik Orang Lain"... Same goes to me, when i like someone who not belong to me, i always remind myself, "Dia Milik Org Lain" so tak payah nak ngade2 msg or call or ape.. So, when i felt like to text him, i whispered to myself that he is not available and someone else's boyfriend. Daripada kita sakit hari, kecewa, so baik berundur awal2.. Walaupun bak kata Anuar Zain, "Cinta Harus Memiliki~", tapi kalau smpai mengugat hubungan orang lain, baik tak payah kan.. Pandai2 la pikir sendiri.. HuHu..

So, for the first and last time : I Like You Mister.. Tapi awak org lain punye.. Cukup la sy bgtau kat sini aje..




Lurve It? Like It!

3 tulis-tulis:

zanazaki said...

Finally~ ada update kat blog ko...lamo den tggu...hehee~ ni apa kes suka pada kepunyaan orang lain...ehem2~ sapa kah gerangan yng aku x taw nie....heheheeee~

echasuzrin said...

Waaah, ade gak yg menunggu... Hehehe... Baru rase rajin tu datang blk la beb.. huhu.. Ala, kan kite dah story2 aritu.. huhu

eeqa~ said...

dah dapat kat awak balek kan? :)
alhamdulillah :P