Saturday, June 4, 2011

Konsert Super Junior M Yg Awesome Gile!!!!

Assalamulaikum!!

Walaupun konsert Super Junior M ni dah seminggu berlalu, tp ke'awesome'an die still terase..

Sebab ape die awesome???
First, sebab die free. haha. Sape xsuke bende free kan.. Hee
Ini la sub group SuJu, Super Junior M.. Kalau xtau SJ M tu ape, sile la Google... Hehehe..

Actually entry ni nk tunjuk gamba time aku, adik aku n Zana pg konsert ni, tp mmg byk gamba ktorg je la, gmba SuJunye xde, maklum la camera xawesome.. Haha

Jadi, sile nikmati~


Ni gmba utk single baru dorg, Perfection!. Mmg perfect pon as opening konsert dorg ari tu.. Awesome!

Tiket free ni konon2 kene print la bagai, tapi xgune pon.. Mungkin gune utk org yg dtg awal kot..


Tapi kan, ade 2 Oppa kat bawah ni tak dtg tau.. Huk huk... Dah la aku mmg suke gile Donghae.. Ish! Nak buat cmne, Oppa bz berlakon ea... Xpe2, nnti kte dating ye... *Pasan

Utk yg tak tau, Siwon yg kiri, Donghae yg kanan..



Suke gamba ni~

Mmg saje nk tepek gamba dorg bebanyak... Mmg suke!

Actually aku, adik aku n Zana smpai sane dlm kul 5 ptg, mak aih, punye la ramai gile2 org... Tapi dah tau dah bende tu akan jadi, saje je buat2 terkejut... ELF Msia kan, what do u xpect.. Mmg dah mcm lautan biru kat depan pentas tu. (biru kan kaler tema SuJu)... Even konsert start kul 10 mlm, dgr cite dah ade org tggu dpn pentas sejak 6 pagi.. *Ehem2

Kes same je cm Super Show dulu, konsert kul 6 ptg, kul 5 pg org dah beratur dpn dewan.. Hehehe...



Eleen and Zana. Zana, welcome to da club!

See, ramai kan org.. Dorg ni ntah tggu dr kul bp ntah.. Yg dr kul 6 pg tu, xg kencing ke.. Huhu

Actually jeles ngn dorg yg dok depan pentas tu.. Mesti syok gile!



Time ni mini konsert kul 8 smpai 9. Yg tgh nyanyi ni Nadia af6.. Time ni je aku leh tgkap gamba sbb terkawal lg, cina2 dpn aku xbgn lg. Time SuJu kuar, jgn hrp la, nmpak kepala org je...

Time ni dr kul 9 smpai kul 10 dok tggu SUJU dlm keadaan berdiri dlm tin sardin yg dipenyekkan... Sesak dan mendebarkan!

Nampak SUJU??? Tidak bukan... Hahahaha


Blue Light Stick!!! Kebanggaan aku n adik aku! Haha

Hello Zana!

Even kecewe xpg konsert Bing Bang, Ktorg ttp semangt pakai tshirt Big Bang ke konsert SUJU

Apsal adik aku terlebih excited..
Ade la time berdiri dlm tin sardin penyek tu, tetibe Zana ckp kat aku,

Zana : Ellisa, ni first and last la aku tegar tggu cmni..
Ellisa : Hahaha, ini pon ok tau, tak ujan, time super show dulu lg la, aku tggu dlm ujan... Sob2*
Zana : Ish, kalau aku, tak sanggup...

Abis konsert and selepas terjatuh cinta dgn budak kecik Henry,

Zana : Ellisa! Time kasih byk2 ajak aku dtg sini tgk konsert!!! Awesome giler!! Len kali ajak lg k!!!
Ellisa : ITUS!!! I told u so my dear~

Ceh, td ni last time la ape la, ttbe mintak ajak lg la pulak... Hahaha... Tapi Zana ni senyap je time konsert.. Aku n Eleen smpai nk abis suare kot...

Ouh, next entry mau cite cm mane aku tarik rmbut minah Cina dpn aku time konsert ni... hehehe!!!

Lastly, jom lyn 2 lagu SuJu M yg famos amos....

Perfection!!




Super Girl!!
Dorg bawak lagu ni last skali dan AWESOME!!!!




Sekian, Time Kasih!
Lurve It? Like It!

2 tulis-tulis:

En Jay said...

apa lah fan korean ni, x badass lansung

echasuzrin said...

@En Jay Hahaha... mengapakah en jay berkata begitu????