Monday, May 23, 2011

Surat Untuk Muz~

Perhatian, ini entry luahan hati... huhu

Salam Muz,
First, mmg aku nk mintak maaf kat kau.. Aku tau ape yg aku buat cm budak2, even bende ni dah jd 2 kali kat kau kan.. Sorry sgt2... Mlm yg kau msg aku tnye kenape tu, mmg buat aku jd miserable gile, jd rase bersalah kat kau, rase nk nangis.. huuu... Seyes aku mintak maaf byk2.. Mmg bukan salah kau pun, tp mlm tu aku xtau nk jelaskan cmne.. Bile kau dah emo, aku just tggu kau tnye aku je, nape sbnrnye aku buat cmtu, and aku akan bgtau sume, truly sume.. Tapi kau xtnye, trus emo and senyap..Aku pon nk ckp ape lg kalau kau dah senyap cmtu... I just need u to ask................

Tapi xpe la, disbbkan kau xtnye, aku akan bgtau jugak... Aku nk kau tau nape aku buat cmni, n aku nk bgtau yg kau xsalah pape pon... huhu... Ok, firstly aku terase sbb kau xpnh reply comment aku, wall post aku sume, tp aku tau pasal connection kau yg lembab tu... Fine, aku xsalahkan kau pon... Tapi Muz, kalau sekali ok la, ni hampir setiap kali kot.. Aku xsalahkan kau pon., tp diri aku sendiri... Setiap kali msg pon, aku yg mulakan kan? Aku xkesah lagi, tp smpai satu tahap, aku dah stop... Actually time tu aku dah penat mencuba.. Bile aku dh unfriend sume tu, aku dah give up.. Tau cm budak2 sbb dah dua kali aku wat bende yg same kan.. Tapi bende tu buat aku lupe yg selame ni mmg ape2 pon cume sebelah pihak, iaitu aku.. Huu... Sorry again Muz, aku pentingkan diri sendiri... Sorry....  Satu je aku nk ckp, aku xtau la ape penerimaan kau bc bende ni, n aku pon xtau la kau akan bace ke x, tapi aku mmg suke kau, u always make me smile... Tu je, mintak maaf skali lg........

p/s : harap die maafkan aku....
p/s : kalau annoy, mintak maaf..Lurve It? Like It!

8 tulis-tulis:

En Jay said...

kalo nak like bleh dok?

sarakhun said...

nak like juge!!!! huhuuu..hope ufind someone better!! chayok!
dr: umat y xde perasaan..

echasuzrin said...

@En Jay kalau butang like tu xdiasble lg, boleh je.... hahaha

echasuzrin said...

@sarakhun like la........ thanz sarakhun umat yg xde perasaan~

caHayA pembUkaAn haTikU said...

aigo... sian2.. x per2.. maybe sum1 lagi baik ader utk awak ea.. jgn sedih2 ea.. ^_^

En Jay said...

kalau gua jadi muz, luluh hati gua baca entri ni, heh

echasuzrin said...

@En Jay luluh dlm erti kata ape?? sedih? terharu? speechless? haha

echasuzrin said...

@caHayA pembUkaAn haTikU thankz qalbi... anda mmg baek~