Monday, February 28, 2011

Bile Gadis Tukar Tayar Kereta and Bergelimpangan Di Sunway

satu.satu.enam

Assalamualaikum!

Sehat?
Bagus kalau sehat!

Well, korg penah tukar tayar kete x?? Kalau boys mungkin la slalu, kalau dak2 pompuan ni, mcm jarang2 je... Hehehe...
Bukan ape, kalau korg xpnh n xtau, kalau boleh belajar la, xde la susah kalau emergency nnti...
Nanti jadi cm ktorg... Huaaaaaaaaaa.....
Nak dijadikan cite, aku n beberapa member aku blk la KL utk menggembirakan hati masing2 dgn berpoya2, then odw blk KL tu, tetibe kete member aku cm bergegar2 bile bwk slow, then ktorg benti dgn cuaknye tepi jln, cek punye cek tayar, xde pape....
Ktorg pon teruskan perjalanan dan xsmpai 5 saat, tetibe ade bunyi meletup kat bawah kete, pe lagi, cuak la! Tgk2 tayar belakang dah pecah abis! Tahniah la, dgn tepi highway n xde dak laki, boleh la tayar pech kan...
Tapi bersyukur la sbb xjadi pape kat ktorg....
Then, kami gadis2 gagah pon cube utk tukar tayar kete yg gabak tu... Cube ok! Cube! Akhirnya aku n beberapa rakan dapat la keluarkan tayar spare dr bawah kete... Kau ingt sng??? Nak kene baring atas tar tau! Panas beb!
Bile nk jack kete je, msg2 pucat, takut kete terbalik, tapi tetibe ade 2 org abg kachak ni bantu... Tahniah kepade anda berdua! Hehehe...
Akhirnya berjaye gak ktorg tukar tayar and sambung perjalanan smpai KL! Wooohoooo!




Esoknye ktorg berbalik kpd adegan asal, iaitu berpoya2.. Hahaha....
Poya2 mane?
Mane lg kalau bukan Sunway Lagoon Taman Tema Mengasyikkan! Hahahaha....
Ade la 2 3 minggu plan, at last dpt gak pg!


Ktorg amik all park, so warm up ngn kapal black pearl.
360 tu, mmg cuak at first, tp lynkan aje, sonok gak.
Sape dtg, should ride dis ok!

Pastu ade gak ah sesi menghayati keindahan alam.
Mintak maaf la gamba xbk, xbwk kamera masuk air la.


K, da!
Lurve It? Like It!

2 tulis-tulis:

Dia.Honey said...

pernah je...heheheh
siap tukar tyre tepi hiway utara arah behrang lagik waktu gelap gelita kul 5 pagi tu.....

echasuzrin said...

@Dia.Honey giler ah.... ni lg havoc.... hahaha... time tu u sorg ke?